неділю, 22 травня 2011 р.

Вдосконаленню немає меж!


21-22 травня 2011 року відбувся майстер-клас для спеціалістів з моніторингу програми Інтел "Шлях до успіху" в Києві. Координатори програми підсумували роботу за 2010-2011 н.р. та розповіли про нові плани. Спеціалісти з моніторингу працювали над вдосконаленням форм для спостережень і ділилися враженнями від нової моделі спостереження на дорослих тренінгах. Учасники майстер-класу отримали сертифікати та подяки за значний вклад у розвиток програми в Україні. Вечірній Київ чудовий! Море емоцій отримали від вистави "Едіт Піаф. Життя в кредит", яку подивилися в театрі ім.Івана Франка

вівторок, 17 травня 2011 р.

Вчимося доглядати за рослинами

Так виглядають наші рослини

Доля рослин - в наших руках!

Гуртківці отримали завдання на літо. Кожен має доглянути свою рослину і виростити помідор "Іришка". Про свої спостереження і результати вони розкажуть у вересні на занятті гуртка. Цікаво, чи всі зможуть виростити помідорку?

суботу, 7 травня 2011 р.

8 травня - ДЕНЬ МАТЕРІ!


У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

Історія свята така: у 1908 році молода американка Анна Джервіс з Філадельфії виступила з ініціативою вшановування матерів у пам’ять про свою матір, яка передчасно померла. Анна писала листи до державних установ, законодавчих органів, видатних осіб із пропозицією один день у році присвятити вшануванню матерів.

Її старання увінчалися успіхом - в 1910 році штат Вірджинія перший визнав День Матері, як офіційне свято. Це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому, що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Тюльпанові поля

http://fotki.yandex.ru/users/gajkens/tags/%D1%82%D1%8E%D0%BB%D1%8C%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5%20%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F/view/386267?page=0