суботу, 23 березня 2013 р.

О 20.30 Україна на годину вимкне світло заради Землі




23 березня 2013, 17:17 (мск) | Суспільство | UKRinform.ua
Україна на годину вимкне світло заради Землі
У суботу в світі пройде акція «Година Землі», у ході якої з 20:30 всі бажаючі заради Землі вимкнуть на одну годину світло. До заходу долучиться і Україна.

Про це повідомляє прес-служба Всесвітнього фонду природи (WWF).

«У суботу, 23 березня 2013 року, о 20:30 Україна в п'ятий раз долучиться до" Години Землі "- світовий ініціативи Всесвітнього фонду природи WWF! По всій Україні готуються десятки подій, загальною метою яких є об'єднання однодумців і проведення "Години Землі" цікаво і весело. На сьогоднішній день свою участь у всесвітньому подію підтвердили 12 міст України, серед яких Одеса, Кривий Ріг, Полтава та інші », - зазначили в організації.

«Година Землі» - це глобальна ініціатива з боротьби зі зміною клімату, організована WWF, яка закликає громадськість, приватні компанії, представників урядових структур і місцевих спільнот вимкнути світло на одну годину, щоб продемонструвати свою підтримку дій, спрямованих на боротьбу зі зміною клімату та марнотратним споживанням природних ресурсів, і взяти на себе зобов'язання щодня допомагати Планеті.

У Києві в суботу з нагоди «Години Землі» можна буде відвідати концерт, який триватиме з 19:00 до 23:00 в Boom Boom Room (бульвар Шевченка, 33). На концерті виступлять російська група ON-THE-GO, Оля Діброва (GORCHITZA) і група TAPE FLAKES (live).