середу, 5 березня 2014 р.

SOS!

Потрібна наша допомога!
Цієї зими вперше за багато років в таборі Артек” немає весняного заїзду дітей , і навряд чи батьки з Росії, України і інших країн відправлять своїх дітей на відпочинок до Криму влітку. Ми, дорослі українці, приїдемо до Криму влітку, щоб підтримати кримчан, яких тільки літні місяці годують їх родини цілий рік.
В з”вязку з останніми подіями в країні співробітники табору “Артек” були відправлені в відпустку за власний рахунок. Вони практично залишилися без засобів для існування.

Ми, громадська освітня організація РМЦ “АЙОРН”, пропонуємо всім освітянам, бувшим артеківцям і всім небайдужим допомогти співробітникам “АРТЕКУ” теплотою наших небайдужих сердець і фінансово, перерахувавши навіть невеликі суми на спільний рахунок . Це буде неабияка підтримка у такі складні для кримчан часи. Ми дійсно зможемо показати, що ми -разом, і разом ми — сила!

Просим вас переводить деньги на счет: карта «Приватбанка» 5168 7572 1392 2042, Чепига Евгений Николаевич.

Карта будет активна для внесения денег через терминал с 7 марта, а сейчас вы можете перевести деньги в отделении банка через кассу, сотрудника банка или систему «Приват-24».

Евгений Николаевич Чепига, бывший директор артековской школы, волонтер ООН, а теперь сотрудник «Артека» , хорошо известен известен нам. Он — активный учитель-новатор, тренер программы Intel “Навчання для майбутнього», тренер и соавтор адаптации курса Intel “Шлях до успіху»,. Он — честный и порядочный человек, патриот Украины.
Спасибо вам большое!
Просим перепостить это обращение в своих социальных сетях, сообщить о нем своим друзьям, знакомым.
Ніна Дементієвська,
Голова правління ГО РМЦ «АЙОРН»,
т. 050-382-70-94, 098-1000-712